- توضیحات
- توضیحات
- توضیحات
- توضیحات
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: ارزش یک سؤال در کنکور در درس های مختلف چقدر است؟ تاثیر یک پاسخ غلط در درس های مختلف به چه اندازه است؟ در این ویدیو ارزش یک سوال در آزمون های 20،25،30،35،45،50 و 55 سوالی توضیح داده شداست. همچنین نحوه محاسبه نمره خام یا همان درصد توضیح داده ایم.
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: امتحانات نهایی از ابعاد مختلف برای دانش آموزان اهمیت دارد، اما آنچه معمولا مورد بحث می باشد میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور است. در یک ویدیوی 12 دقیقه ای با بررسی بیش از سه هزار کارنامه پذیرفته شدگان آزمون سراسری (استان فارس) نشان داده شده که سوابق تحصیلی چگونه در کنکور تاثیر دارد.
دانلود ویدیو از سامانه آزمون سراسری فارس
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: ضمن آرزوی سلامتی و آرامش برای شما دانش آموزان عزیز، با توجه به اهمیت فرصت باقیمانده تا کنکور1399 در این نوشته اولویتبندی مطالعۀ درسها به ویژه برای ماه های اسفند و فروردین حضورتان تقدیم میشود:
1- درسهایی که ضعیف هستید و یا اصلاً نخواندهاید:
دانش آموزان کنکوری هنوز فرصت دارند درسهای ضعیف یا مباحث خواندهنشده را مطالعه کنند. دراینباره دو نکته اهمیت دارد:
- توضیحات
◀مشاوره تحصیلی: اگر در آزمون سراسری 98 در هر یک از درس ها فقط به یک سوال پاسخ می دادید از چند نفر و چند درصدِ داوطلبان جلوتر می افتادید؟
❌ البته این موضوع بدان معنا نیست که اگر به دوسوال پاسخ می دادید به همین نسبت، تعداد و درصد افرایش پیدا می کرد! چون در هر محدوده (زیر صفر، 10 تا20% و ...) تعداد افراد متفاوت است
👈در واقع یادآوری این مسئله به جهت آن است که داوطلبان آزمون سراسری هیچ درسی را به طور مطلق رها نکنند.
🔵 گروه آزمایشی علوم تجربی:
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: با استعانت از الطاف بیکران خداوندی پس از چندین ماه تلاش، سامانۀ «برنامه ریزی آنلاین باور» برای تنظیم برنامۀ هفتگی طراحی و راه اندازی شد. برنامه ریزی آنلاینِ باور یک برنامه تحت وب می باشد که به طور اختصاصی برای استفادۀ دانش آموزان کنکوریِ نظام جدید (انسانی،تجربی و ریاضی) طراحی شد ه است؛ در این برنامه دانش آموز بر اساس «درس معلم»، برنامۀ «آزمون های آزمایشی» یا برنامۀ شخصی، برنامۀ هفتگیِ خود را تنظیم و روزانه اجرا می کند.
این برنامه در نوع خود جدید و منحصر به فرد است و هدف آن کمک به مشاوران و دانش آموزان کنکوری برای برنامه ریزی هفتگی است. در این سامانه هر فرد پس از عضویت دارایِ یک صفحۀ اختصاصی می شود که می تواند متناسب با نیازها وتوانایی های خود برنامه ریزی کند؛ برنامه های تنظیم شده ذخیره می شود و بر اساس تاریخ و ساعت، بایگانی و قابل چاپ است.
قابلیت های برنامه:
1- پس از نوشتن وقت مفید هر روز، برنامه جمع وقت مفید روزهای هفته را محاسبه و براساس گروه آزمایشی و زیرگروهی که انتخاب کرده اید ساعت مطالعۀ هر درس را پیشنهاد می دهد اما شما می توانید بر اساس توانایی و نیاز خودتان این ساعت ها را کم و زیاد کنید.
2- تمام فصل ها و زیر فصل های هر درس در هر سه پایه (دهم، یادزهم و دوازدهم) قابل مشاهده و انتخاب است. در این قسمت می توانید پایه، فصل و مبحث مورد نظر خود را برای مطالعه انتخاب نمایید.
3- بر اساس تکالیف و توانایی های خودتان می توانید زمان مورد نیاز برای خواندنِ مبحثی که انتخاب کرده اید مشخص نمایید؛ بر اساس تفاوت های فردی زمان مورد نیاز برای خواندن هر مبحث در دانش آموزان مختلف متفاوت است.
4- برنامه به صورت هوشمند ساعت های شما را کنترل می کند: برای مثال وقتی که شما برای خواندن یک مبحث دو ساعت در نظر می گیرید، دو ساعت از وقت شما در آن روز کم می شود، در قسمت دیگر نشان می دهد که دو ساعت به این درس اختصاص داده اید و در کنار جمع ساعت هفته دو ساعت اضاف می شود.
5- پس از تنظیم برنامه می توانید برنامه ای را که تنظیم کرده اید ذخیره نمایید (قبل از ذخیره می توانید موضوعات و زمان برنامه را ویرایش کنید) برنامۀ ذخیره شده بر اساس تاریخ و ساعت در یک صفحه جداگانه بایگانی می شود، قابل چاپ است و یا می توانید آن را به صورت pdf ذخیره نمایید.
6- این برنامه از انعطاف زیادی برخوردار است و ضمن هوشمندی در کنترل ساعت ها هر فرد در نوشتن برنامۀ خود کاملا آزاد است و حتی می تواند توضیحاتی را در برنامه بنویسد.
امید است که در ادامۀ راه مشاوران، دبیران و دانش آموزان عزیز با ارائه نظرات و پیشنهاد های ارزنده خود روز به روز بر غنای این سامانه افزوده تا خدمات بهتری از این سامانه دریافت شود.
در پایان وظیفه خود می دانم که از طراح سامانه (مهندس مسعود عسکری)، مشاوران، دبیران و همۀ کسانی که به هر نحو در تهیۀ محتوا و راه اندازی این برنامه زحمت کشیدند تشکر و قدردانی نمایم.
توصیه می شود قبل از استفاده از برنامه، حتما ویدیو یا راهنمای سامانه را ببینید؛ لینک راهنما:
ویدیوی آموزش تصویری
لینک ورود به سامانه برنامه ریزی آنلاین باور:
http://pln.eqiq.ir
برای عملکرد بهتر برنامه از مرورگر موزیلا استفاده نمایید.
رزاق خواجه زاده – مشاور تحصیلی
10مهر 1398
- توضیحات
مشاوره تحصیلی:اداره کل آموزشوپرورش استان فارس در راستای ایجاد آمادگی نسبی در دانش آموزان برای ادامه تحصیل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی «سامانه آزمون سراسری فارس» راهاندازی نموده تا مشاوران، معلمان و دانش آموزان بتوانند اطلاعات موردنیاز خود را از این سامانه دریافت نمایند.
مطالب این سایت در چند بخش به شرح زیر دستهبندی شده است:
- توضیحات
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: تفکر «همهیاهیچ » ازجمله خطاهای شناختی است که میتواند یک داوطلب کنکور را دچار مشکل کند؛ تفکرات و خطاهایی مانند اینکه:
چون همه درسها را تمام نکردهام موفق نمیشوم! شواهد زیادی وجود دارد که این تفکر را نقض میکند و نادرستی آن را نشان میدهد؛ کافی است به کارنامههای داوطلبان سالهای گذشته مراجعه کنیم.
اگر فلان درصد را در درس زیست یا ریاضی یا علوم و فنون نزنم موفق نمیشوم! کارنامه داوطلبان سال 1396 میدهد داوطلبانی بودهاند که در درس زیست و یا ریاضی (رشته ریاضی) 20% زدهاند ولی رتبه زیر هزار کشوری کسب
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: آگاهی از فرمول و نحوه محاسبه نمره تراز یکی از موارد موردنیاز مشاوران، معلمان و دانش آموزان کنکوری میباشد و مانع از برداشتهای نادرست راجع به تأثیر درسها میشود.
تراز چیست؟
تراز عددی است که جایگاه واقعی یک فرد در بین شرکتکنندگان در آزمون یک درس نشان میدهد.
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: یکی از سؤالهایی که این روزها ذهن دانشآموزان کنکوری را به خود مشغول ساخته این است که در فصل تابستان کدام پایه را بخوانند؟
در پاسخ به این سؤال در نگاه اول میتوان گفت با توجه به تفاوتهای فردی، پیچیدن یک نسخۀ واحد برای همۀ دانشآموزان و مدارس خطای آشکار است! هرچند که همۀ کنکوریهای 99 پایههای دهم و یازدهم را پشت سر گذاشتهاند اما همۀ آنها ـ حتی برخی از کسانی که معدل بالا داشتهاند ـ این دو پایه را به بهصورت کنکوری (مطالعه، تست و تکرار) و با موفقیت طی نکردهاند؛ بنابراین هر دانشآموز یا مدرسه باید با توجه به شرایط و تواناییهای خود در این رابطه تصمیمگیری کند.
برخی از دانشآموزان، دبیران، مدارس، مؤسسات خصوصی و حتی اولیای دانشآموزان اصرار دارند در تابستان
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: گاهی اوقات درباره تأثیر یک درس در کنکور اغراق میشود و کسانی که اطلاع دقیقی از سازوکار محاسبه «نمره کل» کنکور ندارند مطالبی میگویند که با واقعیت فاصله دارد؛ برای مثال درباره تأثیر درس عربی در کنکور با این جمله که «عربی آسانسور کنکور است!» اغراق میشود اما هر درس و همین درس عربی در کنکور جایگاه خودش دارد و بهنوبه خود از اهمیت زیادی برخوردار است؛ به همین جهت با ذکر مثال دراینباره توضیح بیشتری داده میشود.
چند نکته:
- توضیحات
مشاوره تحصیلی: پیک سنجش روز دوشنبه 27 اسفند 1397 در شماره 1118 آمار ثبتنامشدگان و تعداد کارت صادرشده برای آزمون سراسری 1398 به تفکیک زن و مرد، نظام و جدید و سایر نظام ها و گروه آزمایشی را منتشر کرد. در این مطلب آمار منتشرشده بهصورت نموداری تقدیم می شود.
دو نکته:
اول: براي داوطلبان آزمون سراسري سال 1398 بر اساس نوع نظام آموزشي سایر نظامها و نظام جدید (3-3-6) دو نوع سؤال متفاوت تهيه ميشود اما پس از محاسبه نمره کل، رتبهبندی داوطلبان باهم انجام میشود و هر کس نمره کل بالاتری داشته باشد رتبه بهتری خواهد داشت.
زیر مجموعه ها
صفحه1 از4
آخرین اخبار آزمون سراسری از سایت سنجش
07 بهمن 1399
اخبار و سرویس های سازمان سنجش آموزش کشور- انتخاب رشته ويژه برگزيدگان جشنواره جوان خوارزمي سال 1399 - بهمن
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1400
- اعلام نتيجه پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي سراسري (بهمن ماه ) سال 1399
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص اعلام اسامي پذيرفتهشدگان نهايي كدرشته محلهاي مرحله پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي سراسري (بهمن ماه ) سال 1399
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تمديد مهلت ثبت نام و اعلام رشتههاي جديد و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنماي مرحله پذيرش براساس سوابق تحصيلي سراسري- بهمن ماه سال 1399
- راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش صرفا" بر اساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1399
- اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي سراسري (بهمن ماه) سال 1399 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي